You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097)657-44-10 +38 (067) 6-628-328
  • Ваша корзина порожня!

Армійський казанок MIL-TEC із 3-х частин 1.7л Olive (14664000)

  • Виробник: MIL-TEC
  • Модель: 14664000
  • Наявність: Є в наявності
1100 грн.

Армійський казанок MIL-TEC із 3-х частин 1.7л Olive (14664000)


Алюмінієвий казанок MIL-TEC 14664000 створений за зразком моделей, що використовуються в німецькій армії. Завдяки тому, що зроблений з алюмінію, він дуже легкий, не іржавіє і відмінно проводить тепло, тому ви легко розігрієте їжу. Котелок складається з трьох елементів: основного контейнера, каструлі та чашки. Основний котел має носик для зручного транспортування всього набору або підвішування над вогнем для підігріву. Сковорода має зручну складану ручку, що забезпечує надійний хват. Овальний кухоль має виріз, який дозволяє прикріпити його до ручки каструлі, що полегшує прийом гарячих страв.

Кришка з рукояткою, призначеною для щільного закриття, часто використовується як міні-сковорідка для розігріву других страв. У спеціальний отвір можна помістити ложку. Для малих розвідувальних груп це ідеальний варіант, який істотно скоротить спорядження, що переноситься. Форма ємності з одного боку увігнута, а з протилежного – опукла, що зручно при кріпленні на поясі. Існує безліч інших способів носіння котелків: на рюкзаку, задньому ремені портупеї, в клапані-«сухарці» для паяння (поряд з флягою, ліворуч).

Зроблено посуд з товстого алюмінієвого листа, тому він міцний і довговічний. Полегшує приготування їжі розумним розподілом температури по всій площі виробу. Герметично закрита кришка зберігає тепло вмісту тривалий час. Об'єм казанка ідеально підходить для користування однією персоною.


Характеристики:
- Матеріал: алюміній
- Колір: оливковий
- Висота: 16,5 см
- Ширина: 10,5 см
- Місткість: 1,7 л
- Вага: 460 г
- Виробник: MIL-TEC, Німеччина

Основні
Стан Нове
Розширені
Каталог

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре