You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097)657-44-10 +38 (067) 6-628-328
  • Ваша корзина порожня!

Набір столовий із чайником Multi Mil-Tec (14661000)

  • Виробник: MIL-TEC
  • Модель: 14661000
  • Наявність: Є в наявності
1740 грн.

Набір столовий із чайником Multi Mil-Tec (14661000)


Великий набір туристичного посуду військового призначення. Продукт німецької компанії Mil-Tec. Надзвичайно легкий і зручний компактні розміри дозволять вам упаковати його навіть у невеликий рюкзак, не турбуючись пошкодженні.
Три великі каструлі різного розміру дозволять приготувати на вечерю або закип'ятити воду на кілька страв. Велика сковорода з окремою ручкою для смаження на вогні. Кришку також можна використовувати як сковороду. Посуд складається одна в одну, що зменшує її розміри, а ергономічна форма полегшує упаковку.
Виготовлено набір посуду із високоякісного алюмінію, стійкого до екстремальних температур. Прекрасно відводить тепло, приготування їжі або чаю в польових умовах навіть за слабкого джерела тепла не проблема.
Чайник оснащений відкидною ручкою та кришкою з ручками, що запобігають опікам. Внутрішнє знімне ситечко дозволяє заварювати чай або каву прямо в чайнику. Плоске дно дозволяє готувати на плитах чи пальниках. Гладка поверхня дуже проста у догляді.
Універсальна ручка також підходить для інших страв та столових приладів. Ручка дозволяє тримати гарячу сковороду, не випалюючи руки. Нейлоновий ремінець фіксує комплект під час транспортування. Запакований в оригінальну коробку.
Рекомендується любителям активного відпочинку, альпіністам, виживачам та туристам. Ідеально підходить для тренувального майданчика, табору, кемпінгу чи риболовлі.
Технічні дані:
Виробник: Mil-Tec
Матеріал: 100% алюміній
Розміри у складеному вигляді: 27 x 14 см.
Срібний колір
Вага: 785 г

Характеристики:
- Чайник: 15,8 x 9,5 см (об'єм: 0,95 л)
- Каструля: 27 х 10,5 см
- Каструля: 10,9 x 8,8 см
- Каструля: 17 х 8,2 см
- Сковорода: 21,8 x 42 см
- Кришка/сковорода: 18,5 x 33 см
- Складна ручка: 12,9 см
- Затискний ремінь
Столовий похідний набір із чайником. Зручний та практичний у польових умовах. Матеріал набору дуже добре проводить тепло, що дозволяє швидко розігріти або приготувати їжу в польових (похідних) умовах. Чайник має ситечко.
Набір алюмінієвих тарілок із алюмінію, пристосованих для контакту з їжею та водою. Матеріал відмінно проводить тепло, що дозволяє готувати їжу навіть за невеликого полум'я. Складається з: 3 каструль різних розмірів, чайника, універсальної ручки та 2 тарілок. Чайник додатково оснащений ситом, що дозволяє готувати чай безпосередньо в чайнику. Посуд пристосований до конфорок та похідних печей. Набір розроблений таким чином, що всі елементи можна зібрати разом.
Основні
Стан Нове
Розширені
Каталог

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре