You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097)657-44-10 +38 (067) 6-628-328
  • Ваша корзина порожня!

Армійський (військовий) рушник MIL-TEC Sturm (100*50 cm) Microfibre Olive (16011101)

  • Виробник: MIL-TEC
  • Модель: 16011101
  • Наявність: Товар відсутній
310 грн.

Армійський (військовий) рушник MIL-TEC Sturm (100*50 cm) Microfibre Olive (16011101)


Рушник MIL-TEC (100 * 50 cm) Olive (16011001) ідеально підійде для військових, туристів, любителів відпочинку в наметі. У похідно-польових умовах, далеких від комфорту, рушник Microfibre буде гарною службою. Набагато ефективніше, ніж суто бавовняна річ, воно вбирає вологу і миттєво її випаровує. Просушування практично не потрібне, що особливо важливо, коли необхідно швидко зірватися з табору. Вмилися, кинули рушник у рюкзак – і в дорогу. Тканина виготовлена ​​на високотехнологічному обладнанні. На дотик м'яка і дуже ніжна. Складається з ниток, які в десятки разів менші за людське волосся. Якщо придивитися до рушника, зауважте, що його покривають численні борозни. Подібна структура надає виробу підвищених вологопоглинаючих властивостей. Тому Ви зможете витерти рушником з мікрофібри набагато більшу поверхню тіла, ніж звичайним бавовняним. Щоб повторно скористатися ним, досить його просто добре струсити. Коротко відзначимо основні етапи виробництва мікроволокна, що зумовлюють його унікальні властивості:
Поліестерові нитки розплавляють, після чого змішують з нейлоновими нитками, яким попередньо надали розсічену форму. Сировина розм'якшується у спеціальній машині шляхом продавлювання. Волокна набувають необхідного перетину. Нитки нейлону відокремлюються від поліестеру шляхом охолодження водою. Таким чином, тканина покривається великою кількістю мініатюрних зазорів. Рушник MIL-TEC військовий Microfibre довго триматиме насичений оливковий колір, оскільки не линяє. Слідів фарби на тілі не лишає. Його цілком можна прати з речами, що відрізняються за кольором. Так як нитки міцно скріплені, мікроволокно не втрачатиме з часом ворс. Також не розтягнеться рушник і не сяде через численні прання (за умови, якщо його не сушити на батареї і не гладити). Котишки йому не загрожують.
Увага! У людей, які мають індивідуальну непереносимість компонентів, що входять до складу мікроволокна, не виключена алергія.

Характеристики:
Вироблено під брендом: Mil-Tec Sturm (Німеччина) Оригінальна назва: HANDTUCH MICROFIBRE Розміри: 100 x 50 см* Склад тканини: 80% поліестер та 20% нейлон Діаметр волокон: близько 0,06 мкм У комплекті: сітчастий утяжке Колір: темно-оливковий Петелька для підвішування на гачок: є

Характеристики:
- Виробник: MIL-TEC
- Країна виробник: Німеччина
- Тип товару: армійський (військовий) рушник
- Артикул: 16011101
- Розмір: 100 х 50см
- Матеріал: 80 % поліестер, 20% поліамід
- Колір: Olive
Основні
Колір Оливковий
Стан Нове
Розширені
Каталог Чоботи для риболовлі
Довжина 50.0 (см)
Колір сірникової головки червоний
Країна виробник Німеччина
Матеріал сірникової палички Дерево
Матеріал: 80% поліестер, 20% поліамід
Материал упаковки Картон
Розмір: 100 х 50((см))
Спосіб запалювання сірника Терковий
Тип сірників Мисливські
Тип ткани Махра
Тип упаковки Коробок
Ширина 100.0 (см)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре