You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097)657-44-10 +38 (067) 6-628-328
  • Ваша корзина порожня!

Рюкзак Recoм 88L, чорний Mil-Tec (14033002)

  • Виробник: MIL-TEC
  • Модель: 14033002
  • Наявність: Є в наявності
3220 грн.

Рюкзак Recoм 88L, чорний Mil-Tec (14033002)


Польовий рюкзак RECOM Sturm Mil-Tec (88 літрів) black (14033002)
MIL-TEC Recom 88л Black являє собою великий польовий рюкзак класичного типу. Модель дуже містка, але в той же час відносно легка і компактна (39х21х75см). Її об'єм становить приблизно 88 літрів. Має універсальний оливкою колір, тому легко поєднується із військовою формою. Рюкзак виготовлений знаменитою своїми армійськими та аутдор-товарами компанією Міл-Тек.
Виріб повністю виконаний з поліестеру з водовідштовхувальним шаром. Усередині воно має алюмінієвий каркас, оснащене анатомічною підвіскою. Рюкзак є досить жорстким, а в поєднанні з м'яким широким поясом вага вантажу, що переноситься в ньому, практично не відчувається, також знижується навантаження на спину і зменшується ступінь втомлюваності. На грудях також є ремінь, що підтримує, все знімається швидко за допомогою фастексів.
Навіть при максимальному завантаженні дана модель не згубна на хребет і поставу людини. З боку спини зроблено м'яке набивання для більш комфортного використання виробу. Металеву раму можна зняти будь-якої миті, і перетворити рюкзак на сумку. Також дана опція корисна при пранні: зняв раму, поклав тканину в пральну машинку, і не потрібно довго сидіти з ганчіркою і очищати бруд.
Зверху рюкзак має захисне покриття від води - під дощ або під снігом Ваші речі не намокнуть. Модель складається з кількох відділень. Головне – велике відділення, що має шнурок для затягування, стопор та внутрішню кишеню. Воно закривається кришкою-клапаном і застібається на блискавку. Також з боків та спереду знаходяться ще три кишені. Усі вони закриваються з допомогою зипперов.
У рюкзаку використається якісна японська фурнітура YKK. Лямки на ньому регулюються по висоті, ремені – по обхвату. Збоку є спеціальні петлі, куди можна закріпити додаткове спорядження, як намет, ізомат або спальний мішок.
Переваги RUCKSACK? RECOM? 88 LTR PES BLACK від Mil-tec
Модель відрізняється такими перевагами:
- наявністю анатомічної підвіски та металевого каркаса;
- можливістю чіпляти льодове спорядження або інструмент за спеціальну петлю;
- Наявністю передньої кишені;
- підвісною системою, що регулюється по висоті;
- Наявністю внутрішньої перегородки на затяжці;
- Повна вологозахищеність;
- Є можливість знімати каркас.
Характеристики:
- Матеріал: 100% Polyester
- Розміри: 39 x 21 x 75 cм
- Місткість: 88 літрів
- Вага: 2,4 кг
Основні
Стан Нове
Розширені
Каталог

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре