You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097)657-44-10 +38 (067) 6-628-328
  • Ваша корзина порожня!

Трекінгові черевики LOWA Zephyr GTX MID TF Dark Brown (310537 0493)

  • Виробник: Lowa
  • Модель: 310537/0493
  • Наявність: Товар відсутній
7700 грн.

Доступні варіанти

Трекінгові черевики LOWA Zephyr GTX MID TF Dark Brown (310537 0493)



Демісезонні черевики LOWA Zephyr GTX MID TF забезпечують комфорт під час ходьби та хорошу фіксацію гомілкостопа та захист ноги загалом, як у жорстких трекінгових моделях. Це багатошарова конструкція, де продумано кожну деталь.
Основна сфера використання - пересування місцевістю з різними типами покриття, у складних умовах, з вантажами тощо.

Верхня частина черевика виготовлена ​​з комбінації натуральної замші, що має хороші паропроникні і вологозахисні властивості, і текстильних вставок, що зменшують вагу.

Всередині черевиків розташована вологозахисна мембрана Gore-Tex®, вона гарантує захист ніг від опадів та хорошу паропроникність за будь-яких умов. Між основним матеріалом та мембраною є шар спеціальної піни із закритими порами. Цей матеріал не має губкоподібної структури, тому не вбирає вологу та зберігає ноги у сухості.
Міжпідошва Lowa Monowrap® – це тривимірна конструкція, яка розташована між верхом та підошвою. Вона забезпечує стабілізацію, бічну захист ноги, а також створює природний підйом гомілкостопа від носка до п'яти з технологією Stability Frame.
Підошва тактичних військових черевиків Lowa Zephyr – це лита конструкція, що поєднує різні шари, щоб забезпечити максимальний комфорт, захист та підтримку стопи.
Підошва Lowa Cross складається з оптимізованої гумової суміші для надійного зчеплення на різних поверхнях. Протектор Lowa Rubber Outsole має самоочисні властивості і добре працює як на грунті, так і на асфальтовому покритті.
Усі шари з'єднуються один з одним у вигляді технічно складного процесу лиття. Так верхня частина черевика поміщається у спеціально розроблену форму, а потім до неї заливаються різні шари з пінополіуретану. Таким чином, верх, міжпідошва та підошва з'єднуються і утворюють надійну цільну конструкцію.
Шнурівка в тактичній моделі взуття Zephyr представлена ​​системою закритих гачків, що надійно фіксують ногу. Вони спрямовують шнурки і не дають їм зачепитися при зіткненні зі сторонніми предметами.
Характеристики:
- Верх: натуральна замша (товщина 1,4-1,6 мм) + кордура
- Підошва: Lowa "Cross"
- Шнурівка: закриті петлі-гачки
- Мембрана: Gore-Tex
- Підкладка: Сlimate Сontrol
- Тришарова знімна устілка Сlimate Сontrol
- Висота: 14,5 см
- Колір: Dark Brown
Основні
Стан Нове
Розширені
Каталог

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре