You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097)657-44-10 +38 (067) 6-628-328
  • Ваша корзина порожня!

Залізниця дерев'яна KRUZZEL 9363

  • Виробник: Kruzzel
  • Модель: 9363
  • Наявність: Є в наявності
1950 грн.

Залізниця дерев'яна KRUZZEL 9363


Дерев'яна залізниця з рейками - чудовий подарунок, який обов'язково сподобається кожному малюку, незалежно від підлоги! Містечко - чудова іграшка для годинника веселощів з батьками. Прокладати рейки, а потім ландшафт навколо них і тестувати весь поїзд із вагонами та поїздом – це дуже весело для кожної дитини.
ДОВЖИНА ДОРОГИ ДО 330 СМ!
Якщо ви хочете, щоб ваш трек був довшим, просто розширте його новими елементами. Дорога з дерева - чудова ідея для тренування уяви та підтримки творчих здібностей дитини. Підходить для гри вдома та на природі. Набір складається з 88 точно виконаних і красиво оброблених елементів, які можна розставити на власний розсуд. У набір входять, серед іншого, шлях, вантажний поїзд, пасажирський поїзд, автомобіль, набір дерев та дорожніх знаків, 3 особи та поліцейський собака, порт перевантаження з краном та дошка, що імітує дорогу для машина. Кріплення сильні – вони не відпускають, навіть коли весь комплект піднятий. Набір дозволяє змінювати та розширювати доріжку додатковими елементами у майбутньому, а ціле можна вільно модифікувати. Дерев'яна залізниця також обладнана перевантажувальним портом із краном. Повертаючи ручки, ми робимо легкий рух, який втягує чи опускає вантаж.
Гра позитивно впливає на розвиток дитячої уяви та можливості інтеграції, а також покращує здатність співпрацювати з іншими дітьми.
Для гри з автомобілем прикріплюється спеціальна дошка, що дозволяє транспортному засобу рухатися як трасою, так і дошкою, на якій розташована дорога. Доріжка виготовлена ​​з дерев'яних елементів, що гарантує високу стійкість до можливих пошкоджень та тривалішу експлуатацію порівняно з іграшками із пластику. Натуральний матеріал. Ви можете легко упаковати його і взяти з собою у відпустку, або просто перенести п'єсу з дитячої кімнати в будинок друга, бабусі чи дідуся або до дитячого садка. Дерев'яні елементи можна сміливо використовувати на піску або на галявині. Таким чином, дерев'яна дорога підходить для гри в саду, на терасі, а також на пляжі чи пісочниці.
Він чудово підійде як подарунок на різні випадки життя, в т.ч. день народження, дитячий день чи свята.
88 ЕЛЕМЕНТІВ - набір складається з 88 точно виконаних і красиво оброблених елементів, які можна розташувати відповідно до ваших власних ідей. У набір входять, серед іншого, шлях, вантажний поїзд, пасажирський поїзд, автомобіль, набір дерев та знаків, 3 особи та поліцейський собака, перевантажувальний порт з краном та дошка з автомобільною дорогою.
БЕЗПЕКА - іграшка безпечна для найменших. Всі дерев'яні елементи відмінно відшліфовані та забарвлені екологічно чистими фарбами. При цьому відсутні виступаючі гострі елементи, які могли б нашкодити дитині. Черга має сертифікати CE та EN 71.

Характеристики:
- Сертифікати: CE, EN 71
- Матеріал: дерево
- Блок живлення поїзда: 1x AA (не входить до комплекту)
- Кількість елементів у наборі: 88
- Довжина траси: 3,3 м
- Розміри платформи (міст) (довжина/ширина/ висота): 29,5/47/12,5 см
- Розміри в розкладеному вигляді (довжина/ширина/висота): 80/90/33,5см
- Вага з упаковкою: 4 кг

Склад:
- 21 трек-елемент
- міст
- 4 дерева (кожне по 2 елементи = 8)
- 12 ялинок
- 2 опори для мосту
- 4 опори для порту перезарядки
- 10 символів
- 3 корпуси (кожен складається з 3 частин, всього 9 елементів)
- 3 особи + поліцейський собака
- пасажирський поїзд - 3 елементи
- товарний поїзд з 3 вагонами - 9 елементів
- автомобіль
- кран + конструкція
- база - порт
- дошка, що імітує дорогу для автомобіля
Розширені
Каталог Аксесуари для дитячих меблів

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре